Tallinnan Skechers kenkäkaupat

Yli 120:ssa maassa operoiva kalifornialainen kenkäkauppaketju Skechers löytyy Tallinnasta Kristiine Keskus ja Rocca al Mare kauppakeskuksista.

Skechers myy jalkineita koko perheen tarpeisiin, tarjoten mukavia kenkiä sekä miehille että naisille, niin nuorille kuin vanhoillekin.

Skechers TallinnaKetjun tuotevalikoima sisältää lukuisia tyylejä urheilukenkiä ja kenkiä vapaa-aikaan, huippulaatuisia klassisia jalkineita, katukenkiä, kuin myös varsikenkiä.

Vuonna 1992 perustettu Skechers toimii Kalifornia Manhattan Beachin kaupungista käsin.

Tuotemerkin tarina alkoi kalifornialaisesta rantatalosta, jossa firman perustajat ensimmäistä kertaa hahmottelivat Skechers-kengän tyylin – käyttökengän, jotka olivat ikonisia tuon ajan grunge-tyyliin soveltuvina.

Tästä perustyylistä on vuosien varrella muodostunut laaja valikoima mallistoja ja tyylejä miehille, naisille, ja lapsille kaikkialla maailmassa – Kanadassa, Chilessä, Isossa-Britanniassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Italiassa, ja Indonesiassa, muiden joukossa.

Kun käyt myymälässä, tarjolla on jalkineita kaikenikäisille ja kaikkiin tarkoituksiin, mukaanlukien Memory Foam ja Relaxed Fit tyylit, arkipäiväiset lenkkarit, saappaat, ja sandaalit.

Hyväntekeväisyys BOBS jalkinekokoelman myynnistä tuetaan vähäosaisten lasten elämää.

Skechersin lasten jalkinekokoelmasta löytyy malleja, jotka vilkkuvat, joita voidaat pyörittää, jotka ovat leikkisiä ja värikkäitä.

Voit valita jalkineesi myös innovatiisista Skechers GO performanssi tyyleistä, jotka on suunniteltu aktiiviseen elämään, juoksemiseen, ja yleiseen treenaamiseen.

Skechersin brändi on usein liitetty sen lukuisiin julkkistukijoihin, joihin lukeutuvat muun muassa legendaarinen amerikkalaisen jalkapallon tähti Joe Montana sekä eliitti-maratoonari Mebrahtom “Meb” Keflezighi.

Firman pääkonttori on edelleen Manhattan Beachilla, saman kadun varrella, josta koko tuotemerkin tarina alkoi.

Tallinnan Skechers myymälät

Skechers Kristiine Keskus TallinnaSkechers Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.skechers.ee

Kristiine Keskuksen Skechers myymälä sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, S’NOB myymälän vieressä ja Pesupood Domenicaa vastapäätä.

Vuonna 1999 avattu Kristiine Keskus sisältää noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin liiketilan alueella.

Keskus tunnetaan etenkin erinomaisesta valikoimasta muotiputiikkeja, jotka edustavat Skechers mukaanluettuna noin sataa erilaista muodin tuotemerkkiä.

Skechers Rocca al Mare TallinnaSkechers Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.skechers.ee

Skechers toimii hienossa Rocca al Maren kauppakeskuksessa sen toisessa kerroksessa, O’Neill myymälän ja Mack Bar-B-Que ravintolan välisessä liiketilassa.

Vuodesta 1998 toiminnassa ollut Rocca al Mare Kaubanduskeskuksesta löytyy kaiken kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, 57 000 m2 liiketilan alueella.

Keskuksen on omistanut vuodesta 2005 Citycon Oyj, suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa myös mm. Kristiine Keskuksen.

Skechers myymälät muualla Virossa

Skechers Lõunakeskus
Ringtee 75
51014 Tartto
www.skechers.ee

Skechers yrityksenä

Skechers on yksi maailman johtavia korkean performanssin ja elämäntyyli-jalkineiden teollisuudessa.

Yhtiö suunnittelee, kehittää, ja markkinoi kunakin hetkenä yli 3000:tta jalkinetyyliä miehille, naisille ja lapsille.

Skechersin menestys juontaa sen työntekijöistä, korkeasta laadusta, laajasta valikoimastaan, monipuolisesta jakelukanavistaan, sekä kohdistetusta monikanavaisesta markkinoinnistaan.

Firma tarjoaa tuotteita kahdessa erillisessä jalkinekategoriassa.

Yksi on elämäntyyli-divisioona, joka sisältää Skechers Memory Foam ja hyväntekeväisyys tuotelinja BOBS from SKECHERS:in.

Toinen on puolestaan Skechers Performance divisioona, joka sisältää Skechers GOrun ja Skechers GOwalk jalkineet.

Lisenssisopimusten kautta yhtiö tarjoaa asiakkailleen lisäksi mm. Skechers vaatteita, laukkuja, kelloja, silmälaseja, sekä leluja.

Skechers myy jalkineitaan tavarataloissa, jalkineiden erikoismyymälöissä, sekä itsenäisissä muotiputiikeissa, kuin myös yrityksen itsensä omistamien yli 900:n jälleenmyyntipisteen & skechers.com nettikaupan kautta.

Yhdysvaltain ulkopuolella yhtiön tuotteita myydään yli 120:ssa maassa, mukaanlukien Brasilia, Japani, sekä maat kautta Euroopan.

Skechersillä on kaksi päävarastoa maailmalla, joista Kalifornia varasto lähettää tuotteita Yhdysvaltain jälleenmyyjille, kun taas Belgian varasto palvelee Eurooppaa ja muuta maailmaa.

Manhattan Beachin kaupungissa Kaliforniaa päämajaansa pitävä yhtiö on listattuna New Yorkin osakepörssissä, kaupankäyntisymbolin “SKX” alla.