Tallinnan S’NOB vaatekaupat

Tanskalaista muotia myyviä S’NOB vaatekauppoja on Tallinnassa kaksi, Kristiine-keskuksessa sekä ydinkeskustan Foorum ostoskeskuksessa.

S’NOB edustaa tanskalaisen muotitalo Metropolin neljää trendikästä ja suosittua naistenvaatemerkkiä: Six Ames, St-Martins, Suit Female ja S’NOB De Noblesse.

S'NOB TallinnaLisäksi myymälöissä on tarjolla tanskalaisen korumerkin Dyrberg/Kern tuotteita.

Myymälöistä löytyvistä tuotemerkeistä S’nob de Noblesse on luonteeltaan minimalistista skandinaavista designia, ainutlaatuisilla ja mielenkiintoisilla kankailla.

S’NOB De Noblesse kokoelmiin kuuluu mm. hameita, paitoja, jakkuja, ja päällystakkeja.

St-Martins tuotemerkin tyyli yhdistää puolestaan moderneja klassikko elementtejä, lopputuloksena ollessa henkilökohtaisia ja tyylikkäitä vaatteita, laajassa kirjossa värejä, kuvioita, ja kirjontaa.

Voit tutustua tarjolla oleviin malleihin Metropolin verkkosivuilta, osoitteessa www.MetropolDK.com.

Tallinnan S’NOB myymälät

S'NOB Kristiine Keskus TallinnaS’NOB Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.snob.ee

S’NOB myymälä osana Kristiine kauppakeskusta sijaitsee rakennuskompleksin toisessa kerroksessa.

Toisen kerroksen puitteissa toimipaikka löytyy Skechers kenkäkaupan ja Denim Dream vaateliikkeen välisestä tilasta.

Muihin pohjoismaista tyyliä edustaviin vaatekauppoihin toisessa kerroksessa kauppakeskusta kuuluvat mm. Seppälä, H&M, sekä Vero Moda.

Kristiine Keskus sisältää kaikkiaan noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 m2 kokoisella alueella.

S’NOB Foorum Keskus
Narva mnt 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.snob.ee

Metropol

S’NOB myymälöissä myytävien tuotemerkkien takaa löytyvä Metropol on kunnianhimoinen skandinaavinen muoti-ja sisustusalan yhtiö, joka on yksi globaalin muotikaupan nousevista nimistä.

Yhtiö perustettiin vuonna 1997 Tommy Hyldahlin toimesta, ja nykyään sen omistuksiin kuuluu viisi merkittävää tuotemerkkiä: St-Martins, Six Ames, S’NOB de NOBLESSE, SUIT, ja NORR.

Näitä tuotemerkkejä jälleenmyydään yli 1500:ssa myymälässä kautta maailman, mukaanlukien Metropol-omisteiset myymälät, franchise-myymälät, sekä riippumattomat tukkumyyjät ja jälleenmyyntiketjut.

Metropol hallinnoi koko vaatteidensa tuotantoprosessia aina suunnittelusta ja materiaalien ostamisesta tuotantoon ja viimeisteltyjen vaatekappaleiden myyntiin saakka.

Yhtiön palkkalistoilla on noin 100 ihmistä Aarhusin ja Kööpenhaminan alueilla olevilla toimipaikoillaan.

Lisäksi Metropolilla on yli 1100:n ihmisen työvoima Kiinassa olevilla tehtaillaan sekä asiakaspalvelijoita ja muuta henkilökuntaa Metropol-omisteisissa myymälöissä kautta Euroopan.

Metropol pyrkii tarjoamaan asiakkailleen skandinaavisesti suunniteltuja, huolellisesti viimeisteltyjä, ja korkealaatuisia tuotteita houkutteleviin hintoihin urbaaneille, muotitietoisille ihmisille, jotka ovat inspiroituneet ilmaisemaan persoonallisuuttaan.