Tallinnan Springfield vaatekaupat

Espanjalainen Springfield muotiketju on Tallinnassa kahdella toimipisteellä, joista toinen on aivan ydinkeskustassa, Rotermannin kauppakorttelissa (Rotermanni 10).

Springfield tuotemerkki kattaa kaiken tarvittavan miesten ja naisten vaatekaappiin, vaatteista jalkineisiin ja asusteisiin saakka.

Springfield vaatekauppa Ülemiste Keskus TallinnaBrändin vaatteet on kohdistettu 20-30 vuotiaille asiakkaille, joilla on rento asenne elämiseen ja muodin seuraamiseen.

Tyypillinen Springfieldiin pukeutuva on nuori tai nuori sydämeltään, joka nauttii elämästään ja haluaa pukeutua persoonallisesti – fiksusti, mukavasti, ja leikkisästi.

Springfield kehitettiin vuonna 1988 vaihtoehtoiseksi tuotemerkiksi perinteisille miesten muotikaupoille. Ensimmäinen naisten kokoelma esitettiin vuoden 2006 aikana.

Tuotemerkki tarkkailee, yhdistelee, ja soveltaa kunkin kauden kuumimpia trendejä, luoden tyylejä jotka ovat ideaalisia käyttöön mille tahansa vuorokaudenaikaan.

Brändi aloitti laajentumisen Espanjan ulkopuolisille markkinoille vain neljä vuotta toiminnan aloituksen jälkeen, avaamalla ensimmäisen myymälänsä Portugaliin.

Menestystarinan taustalla on ollut etenkin filosofia “perusvaatteita lyömättömiin hintoihin”, kokoelmien ollessa myös aina tyyleiltään ajankohtaisia.

Springfieldin ominta osaamista ovat ainutlaatuinen värien käyttö, yhdistettynä pikkutarkasti mietittyihin kuviointeihin, pesuihin, ja design-prosessiin, lopputuloksena ollessa vertaansa vailla oleva ‘rento vapaa-ajan tyyli’.

Brändin luomisessa yksi intohimoista on laadukkaiden kankaiden käyttö. Valmistusprosessissa panostetaan raakamateriaalien laatuun, viimeistelyihin, sekä pienimpiinkin tuotteiden yksityiskohtiin.

Springfieldin fokuksena on toimittaa asiakkailleen hyvintehtyjä luonnonmukaisia ja helppohoitoisia vaatteita, joita voidaan yhdistellä ja sekoittaa keskenään uusien tyylien luomiseksi.

Tuotemerkin omistaa espanjalainen Grupo Cortefiel, yksi Euroopan johtavista muotitaloista, jonka vaatekaupan ketjuihin lukeutuvat myös Cortefiel, women’secret, Pedro del Hierro, ja Antonio Miró Studio, sekä outlet-ketju Fifty Factory.

Yksi parhaimmista tavoista pitää silmällä ketjun parhaita alennusmyyntejä ja muita kampanjoita on Springfieldin virallinen Viron Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/Springfield.Eesti.

Tallinnan Springfield myymälät

Springfield Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.spf.com

Springfield Rotermann
Rotermanni 10
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 11-18
www.spf.com

Springfield myymälät muualla Virossa

Springfield Lõunakeskus
Ringtee 74
51014 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.spf.com

Tarton Lõunakeskus ostoskeskuksen puitteissa oleva Springfield myymälä on sijoitettu paikan 1. kerrokseen, Monton ja Mosaic vaateliikkeiden väliin.