Tallinnan Superdry vaateliike

Vaatekauppaketju Superdry on Tallinnassa yhdellä toimipaikalla, Ülemiste ostoskeskuksen 2. kerroksessa (Suur-Sõjamäe 4).

Superdry on jännittävä nykyaikainen tuotemerkki, joka on keskittynyt tekemään korkealaatuisia tuotteita, joissa yhdistyy vintage Americana, japanilaisen kulttuurin inspiroimat grafiikat, sekä brittiläinen tyyli.

Superdry TallinnaMyymälä tarjoaa tuotteita sekä naisille että miehille.

Tuotekategorioina Superdryn kaupasta löytyy muun muassa t-paitoja, poolopaitoja, collegepaitoja, farkkuja, verryttelypukuja, mekkoja, takkeja, paitoja, neuleita, kuin myös laukkuja ja asusteita.

Superdry tuotteita kuvastavat laatukankaat, aidot vintage pesut, uniikit yksityiskohdat, maailmanluokan käsinpiirretyt grafiikat, sekä räätälöidyt istuvuudet monipuolisilla tyyleillä.

Ainutlaatuisuudensa ansiosta brändi on saanut eksklusiivista viehätysvoimaa sekä paljon faneja kuuluisuuden henkilöistä.

Superdryllä on merkittävä ja kasvava verkosto myymälöitä ympäri maailmaa, yhteensä yli 515 kauppapaikkaa 46:ssa eri maassa.

Tämän lisäksi ketjun verkkokauppa, Superdry.com myy tuotteita yli 100:n maahan, ja sen toimintaa tukee yhtiön 21 paikallista verkkokauppaa.

Superdry, jonka kehitti myös Bench-ketjun takaa löytyvä James Holder, avasi ensimmäisen oman myymälänsä vuonna 2004.

Tuotemerkki on toteutettu näyttämään ja tuntumaan aidolta amerikkalaiselta vintage muodilta yhdistettynä japanilaisen kulttuurin erikoisuuksiin.

Vaatteiden siluetit ovat äärimmäisen räätälöityjä ja sovitettuja, ja valmistukseen käytetään vain korkeimman laatuisia saatavilla olevia kankaita.

Yhtiön menestystarina alkoi muutamasta t-paita designista – joista osa on edelleen tuotannossa niiden suosiosta johtuen – ja kokoelmasta poolopaitoja.

Nykyään Superdry kokoelma kattaa vaatekaapin oleelliset osat täydellisesti, aina kauniista & laadukkaista t-paidoista vintage tyylisiin pooloihin, pukupaitoihin, collegepaitoihin, takkeihin, ja päällysvaatteisiin saakka.

Superdry Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.superdry.com

Superdryn Ülemiste ostokeskuksen myymälä sijaitsee rakennuskompleksin 2. kerroksessa.

Tarkemmin määriteltynä kauppapaikka löytyy kerroksen puitteissa Dune London myymälän viereisestä liiketilasta.

Ülemiste kauppakeskus on Tallinnan suurin, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 neliömetrin kokoisella alueella.