Tallinnan Tiger myymälät

Tiger design myymälöitä on Tallinnan kaupungissa kahden toimipaikan verran, joista toinen on ydinkeskustan Solaris kauppakeskuksessa.

Vuonna 1995 Kööpenhaminassa perustettu Tiger on yksi tanskalaisen designin menestystarinoista, jolla on nykyään yli 400 myymälää 25:n maan alueella.

Tiger myymälä Solaris Keskus TallinnaKetjun erikoisuutena ovat korkealaatuiset, poikkeukselliset design- ja sisustusesineet, jotka ovat käytännöllisiä, huumoripitoisia, koristeellisia, ja rohkaisevat luomiseen.

Toiminta-ideana on inspiroida asiakkaita kokeilemaan uusia asioita, olemaan luovia, ja nauttimaan itsestään rakkaiden ihmisten seurassa.

Tigerin tuotevalikoima on erittäin laaja – pelejä ja leluja, toimistotarvikkeita, työkaluja, pyörätarvikkeita, keittiövälineitä, juhla-ja harrastustarvikkeita, elektroniikkaa, asusteita, kynttilöitä ja lautasliinoja, lukulaseja, vartalonhoitotuotteita, ja paljon muuta.

Myymälät ovat paikkoja jonne mennään tutkimusretkelle ja joissa on hauska shoppailla.

Hyllyiltä löytyvät tuotteet ovat Tigerin oman tuotemerkin alla valmistettuja, yksinkertaisia ja värikkäitä, ja niissä näkyy skandinaavinen kosketus.

Tigerin myymälöiden valikoima on jatkuvasti vaihtuva, ja hinnoittelu on aina yllättävänkin edullista.

Uusista ketjun Viron markkinoille tuomista tuotteista kerrotaan usein Tigerin Viron Facebook-sivuilla, osoitteessa www.facebook.com/TigerEesti.

Tallinnan Tiger myymälät

Tiger Solaris Keskus
Estonia puiestee 9
11314 Tallinna
www.tiger-stores.com

Tiger Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.tiger-stores.com

Ülemiste ostoskeskuksessa oleva Tiger myymälä on sijoitettu paikan 1. kerroksen puitteisiin.

Tarkemmin määriteltynä myymälä on T-shirtstore palvelupisteen ja Gurman’s Tee ja Kahvipood kahvikaupan välisessä liiketilassa.

Ülemiste on Viron suurimpia kauppakeskuksia, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2:n kokoisella alueella.