Tallinnan Tom Tailor vaatekaupat

Saksalainen Tom Tailor ketju on mukana Tallinnan vaatekaupan toiminnassa yhteensä kahdella myymälällä, joista toinen on Rocca al Mare keskuksessa ja toinen Tallinna Kaubamajan tiloissa.

Tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1962 Hampurissa, tunnetaan elämäntyylivaatetuksestaan.

Tom Tailor TallinnaTom Tailorin kokoelmista löytyy etenkin klassisia ja ajankohtaisia vapaa-ajanvaatteita miehille, naisille, nuorille aikuisille, sekä lapsille.

Yrityksen tavoitteena on luoda muotia, joka näyttää vaivattomasti upealta, vapaa-ajan muotia luonnolliseen elämiseen, aina nykypäivän ulkonäöllä, muttei koskaan ylipukeutuneena.

Merkki on suosiossa ihmisen keskuudessa koko maapallon ympäri, mutta etenkin niiden asiakkaiden parissa, jotka ymmärtävät muodin päälle, mutteivat seuraa orjamaisesti jokaista trendiä.

Tom Tailor on tarkoitettu ihmisille, jotka tuntevat olonsa hyväksi, koska he ovat löytäneet oman tyylinsä.

Tuotemerkin vaatteet on hinnoiteltu yleensä keskitason paikkeille suhteessa alan kilpailijoihin.

Yhtiön keskeisimpiä markkina-alueita ovat Saksa, Itävalta, Sveitsi, Benelux-maat, ja Ranska.

Yhteensä Tom Tailorilla on 315 myymälää ympäri maailman (35:ssä maassa), joita tukee 21:ssä maassa tarjolla oleva nettikauppa.

Virossa Tom Tailorin tuotteita myyvät firman omien putiikkien ohella myös Denim Dream (www.denimdream.com) myymälät kautta maan.

Tom Tailor myymälät Tallinnassa

Tom Tailor Rocca al Mare TallinnaTom Tailor Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.tom-tailor.com

Tom Tailorin myymälä löytyy Rocca al Mare ostoskeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, Parfois putiikin vierestä ja Ideaal Kosmeetika myymälää vastapäätä.

Rocca al Mare Keskus avasi ovensa asiakkaille ensimmäistä kertaa vuonna 1998, ja sen on omistanut vuodesta 2005 suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon Oyj.

Keskuksesta löytyy Tom Tailorin putiikki mukaanlukien yli 170 myymälää ja palvelua, noin 57 000 m2 kokoisella alueella.

Tom Tailor Kaubamaja (Shop-in-Shop)
Gonsiori 2
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.tom-tailor.com

Tom Tailorin tuotekategoriat

Tom Tailor TallinnassaTom Tailor valmistaa tuotteita kolmessa kategoriassa: Tom Tailor, Tom Tailor Denim, sekä Tom Tailor Polo Team.

Yhtiö suunnittelee yhteensä 12 kokoelmaa per vuosi sen Tom Tailor ja Tom Tailor Denim tuotemerkeille, sekä kuusi kokoelmaa per vuosi sen Tom Tailor Polo Team brändille.

Kaikkien kokoelmien erehtymättömiin avaintekijöihin kuuluvat luonnolliset trendit, kausikohtaiset värit, sekä trendikkäät kohokohdat.

Tätä usein vaihtuvaa muodin kavalkadia täydentävät aina tarjolla olevat asiakkaiden suosikkivaatteet, flash kokoelmat, sekä toistuvaistuotteet aikaisemmilta kausilta.

Tuotekategorioihin kuuluvat myös Tom Tailorin lisensioimat, kolmansien osapuolten valmistamat Tom Tailor tuotteet.

Tom Tailor mallisto

Tom TailorTom Tailorin perusmallisto on jaettu edelleen kolmeen alakategoriaan elämäntyylivaatteita, jotka edustavat brändin henkeä parhaimmillaan.

Suurin näistä alakategorioista on “Authentic Urban Wear” mallisto, joka edustaa itsevarmaa, modernia tyyliä. Tyyliä määrittelevät rentous, sporttisuus, luonnollisuus, ja aitous – jotka kaikki ovat Tom Tailorin tuotemerkkiä lähellä olevia käsitteitä.

“Contemporary Urban Style” on alakategorioista puolestaan huippumuotia selkeällä, tinkimättömällä sanomalla. Tyyliä kuvaavat itsevarmuus, trendikkyys, eleganttius, ja tyylikäs nykyaikainen moderni olemus ja värien hillitympi käyttö, mutta poikkeuksellinen laatu ja tarkkaan valitut kankaat.

Kolmas alakategorioista, “College Sports”, tarjoaa etupäässä vapaa-ajan vaatetusta sporttisilla design-elementeillä. Tyyliä kuvaavat sporttisuus sekä hienostuneet laveeraukset sekä yksityiskohdat amerikkalaisten yliopistojen tyyliin – luoden tuoreen ja värikkään, rennon ja mukavan olemuksen – aitoon yliopistokampuksen henkeen.

Tom Tailor valmistaa yhteensä kaksitoista “Authentic” & “Contemporary” kokoelmaa per vuosi. “College Sports” kokoelmia tulee myymälöiden hyllyille kuusi kertaa per vuosi.

Kaikki kolme elämäntyylikategoriaa on tarkoitettu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, joita voidaan vapaasti yhdistellä oman maun ja tyylin mukaan.

Tom Tailor Denim mallistot

Tom Tailor DenimTom Tailor Denim brand esiteltiin asiakkaille ensimmäistä kertaa vuonna 2007.

Brändi ilmaisee aktiivista ja autenttista elämäntyyliä sekä miehille että naisille suunnattujen denim-vaatteiden avulla.

Denim mallistojen “Denim Female” kokoelmat on suunattu nuorille, 15-25 vuotiaille naisille.

Näiden mallistojen kohdenainen on tyylikäs, trendikäs, ja seksikäs. Muoti on hänelle asenne elämää kohtaan, tunne, ja puhdas intohimo.

Tämä lähtökohta heijastuu tuotemerkin 12:sta mallistossa per vuosi, joita inspiroivat maailman muotipääkaupunkien viimeisimmät trendit, yhdistäen viimeisimpiä designeja ja värejä, sekä huolellisesti valittuja yksityiskohtia.

Mallistojen fokuksena on denim ja denim-elämäntyylituotteet, kuten innovatiiviset neulepaidat, housut, ja neuleet, kuin myös vapaa-aikaan tarkoitetut feminiiniset takit.

Tom Tailor Polo Team mallistot

Tom Tailor Polo TeamTom Tailor Polo Team on ollut yksi kolmesta yhtiön peruskategoriasta vuodesta 2012 saakka, edustaen sporttista ja eleganttia vaatetusta.

Yksilöllistä ja helposti lähestyttävää Amerikan itärannikon tyyliä edustava Tom Tailor Polo Team kokoelmat ovat syvästi juurtuneet uniikkiin ja aitoon polo-urheilun perinteeseen.

Merkki edustaa poikkeuksellista sekoitusta urheilullista designia, leikkisiä yksityiskohtia, sekä korkealaatuisia kankaita, ollen siten täydellinen valinta kaikille urheilulajin faneille – kentällä ja kentän ulkopuolella.

Naisten kokoelma on kohdistettu 25-40-vuotiaille, ja sisältää aitoja vaatteita aktiivisille urheilulajin harrastajille.

Tämän premium-malliston kokoelmia tulee myymälöihin kuusi kertaa vuodessa, sisältäen yksityiskohtaisia applikaatioita kuten kirjontaa, symboleita, ja painokuvioita luomaan urheilullista olemusta.

Vaatteet valmistetaan korkealaatuisista kankaista, kuten silkki, pellavasekoitteet, ja pima puuvillasta, tarjoten tehostettua funktionaalisuutta.

Kokoelmiin sisältyy t-paitoja, polo-paitoja, puseroita, college-takkeja, sekä soft shell-takkeja.

Tom Tailor lisensioidut tuotteet

Laaja valikoima lisensioituja, kolmansien valmistajien tekemiä tuotteita täydentää erinomaisesti Tom Tailor brändiä ja tuoteportfoliota.

Tätä nykyä yhtiö on lisensioinut brändinsä kaikkiaan 26:lle eri tuotteelle, monipuolisessa valikoimassa tuoteryhmiä, aina silmälaseista laukkuihin, kenkiin, ja kelloihin saakka.

Tom Tailor tuotemerkin alla myydään myös alusvaatteita, sukkia, parfyymeitä, vöitä, koruja, sateenvarjoja, kuin myös kännyköiden kansia.

Lisenssien antaminen ja yhteistyö muiden valmistajien kanssa on nykyisin yksi keskeinen Tom Tailorin toiminnan peruskivi, ja myös auttanut brändin menestyksessä kautta vuosien.

Lisensioidut tuotteet on aina koordinoitu sopimaan täydellisesti yhteen Tom Tailor vaatekokoelmien kanssa, niin tyylin kuin imagonkin suhteen.

Tom Tailor yrityksenä

Tom Tailor konserni on yksi nopeimmin laajentuvista ja kasvavista muotitaloista sekä Saksassa että koko Euroopan alueella.

Konserni omistaa kaksi keskeistä tuotemerkkiä, Tom Tailor sekä Bonita, joiden avulla firman kohderyhmiin kuuluvat asiakaskunnat 0 – 60 vuoden ikäryhmissä.

Näiden brändien kautta ryhmä operoi yli 35:ssä maassa.

Bonita-tuotemerkkiä myydään eksklusiivisesti yli 1000:sta jälleenmyyntipisteestä Euroopassa.

Yli 315:sta keskeisesti sijaitsevan jälleenmyynnin toimipaikan ohella Tom Tailor brändiä myydään myös tukkusegmentille, mukaanlukien franchise-myymälät, yli 2,400 shop-in-shop myymälää, sekä noin 7,900 myymälää, jossa Tom Tailor on osana usean vaatebrändin tarjontaa.

Molemmat konsernin tuotemerkit ovat tarjolla lisäksi internetin kautta verkkokauppana, Tom Tailorin nettikaupan kattaessa 21 eri valtiota.

Yhtiön palkkalistoilla on noin 6500 ihmisen kokoinen henkilökunta.

Konsernin vahvat tuotemerkit luovat yhtenäisen maailman firman asiakkaille.

Kukin brändi omaa oman käsialansa, ja samalla noudattaa konsernin taustalla olevia periaatteita: keskihinnoiteltua muotia ihmisille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

Tuotemerkin konseptit ovat houkuttelevia yhtenäisesti sekä miehille että naisille, joka on ollut osaltaan mahdollistamassa konsernin menestystarinaa.

Tom Tailorin perusmallistot on jaettu kolmeen korkealaatuiseen elämäntyylikategoriaan, jotka heijastavat tuotemerkin henkeä: Authentic Urban Wear, College Sports ja Contemporary Urban Style.

Kaikki kolme elämäntyylin maailmaa on tarkoitettu osaksi yhtenäistä kokoelma-konseptia, joissa voit mielihalujesi mukaan yhdistellä niissä olevia elementtejä toistensa kanssa.

Itsenäinen Tom Tailor Polo Team tuotekategoria tuli mukaan yhtiön valikoimiin vuonna 2012, ja edustaa urheilullista elämäntyyliä.

Tom Tailor Polo Team on positioitu keski-ja yläluokan hintakategorioihin, sisältäen kuusi kokoelmaa per vuosi.

Farkku-ja denim-muotia edustava Tom Tailor Denim, joka on ollut mukana firman valikoimissa vuodesta 2008, sisältää miesten (Tom Tailor Denim Male) ja naisten (Tom Tailor Denim Female) alakokoelmat.

Nämä kokoelmat on suunnattu etenkin teineille ja nuorille aikuisille, ikävuosien 15 ja 25 väliltä.

Tom Tailorin muotimaailmaa täydentävät sen lukuisat lisensioidut tuotteet.

Bonita-brändi on ollut osa konsernia elokuusta 2012.

Bonita ja Bonita Men tuotemerkkien avulla Bonitasta on muodostunut yksi johtavista eurooppalaisista muotimerkeistä yli 40-vuotiaiden naisten ja miesten vaatetukselle.

Tuotemerkin menestyksen takaa löytyviin tekijöihin kuuluu mahdollisuus helposti yhdistellä erinomaista laatua ja sopivuutta edustavia vaatteita, joita voidaan vaivattomasti koordinoida kokonaisuuksiksi.

Bonita kokoelmia kuvaavat etenkin erinomainen panostus yksityiskohtiin, täydellinen istuvuus, ja poikkeuksellinen väritarkkuus.

Tuotevalikoimaa täydentää laaja valikoima tarjolla olevia somisteita.