Tallinnan Tommy Hilfiger vaatekaupat

Amerikkalainen Tommy Hilfiger vaatekaupan ketju löytyy Tallinnasta myymälöillään Viru Keskuksesta sekä Rocca al Maren kauppakeskuksesta.

Ajaton ja uniikki Tommy Hilfiger brändi, joka tunnetaan kautta maailman, tarjoaa laajan valikoiman vaatteita sekä miehille että naisille.

Tommy Hilfiger

Aidoille tuotemerkin faneille Viron myymälöistä löytyy vaatteiden ohella muun muassa jalkineita, alusvaatteita, parfyymejä, silmälaseja, kelloja, ja muita somisteita.

Tommy Hilfiger on lajissaan maailman johtavia designer-elämäntyylibrändejä, jonka ominaisuuksiin luetaan etenkin klassinen amerikkalainen tyyli, mukaanlukien ns. preppy-muoti eri versioilla.

Tommy Hilfiger TallinnaVuonna 1985 perustettu tuotemerkki tunnetaan premium tyylinsä ohella laadustaan ja hyvästä vastineesta rahoille.

Kautta maailman, brändin tuotteita on saatavilla useissa kategorioissa, mukaanlukien Tommy Hilfiger ja Hilfiger Denim tuotemerkit.

Näiden tuotemerkkien alaisuudessa valmistettuihin kokoelmiin kuuluvat Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, miesten, naisten, ja lasten urheilupukeutuminen, denim, somisteet, ja jalkineet.

Lisäksi brändiä lisensioidaan kolmansille osapuolille, joiden kautta markkinoilla on saatavilla Tommy Hilfiger hajuvesiä, silmälaseja, kelloja, ja kodin kalusteita.

Yrityksen on omistanut vuodesta 2010 yhdysvaltalainen PVH Corp., mutta firman perustaja Tommy Hilfiger on edelleen tuotemerkin johtava suunnittelija, toimien design-prosessin johtajana ja suunnannäyttäjänä.

Vuoden 1985 ensimmäisen kokoelman, miesten urheiluvaatteiden malliston, julkistamisen jälkeen yhtiö on laajentunut vuosien varrella kattamaan laajasti premium-elämäntyylimarkkinat.

Tommy Hilfiger logo tunnistetaankin nykyään globaalisti symbolina korkeasta laadusta sekä perimmäisestä amerikkalaisesta tyylistä, johon brändi on luonut oman, jännittävän otteensa.

Tommy Hilfiger TallinnassaKauppaketju kohdistaa tuotteensa etupäässä 25 – 45 vuotiaille asiakkaille, joille Tommy Hilfiger edustaa uutta tulkintaa klassisesta amerikkalaisesta tyylistä.

Tuotemerkin kokoelmat koostuvat arkipäiväisestä urheilupukeutumisesta ja somisteista miehille ja naisille.

Tuotteisiin kuuluu kaikkiaan miesten, naisten, ja lasten vaatetusta, jalkineita, uimapukuja, somisteita, hajuvesiä, kodin tuotteita ja vuodevaatteita, sekä matkalaukkuja.

Tommy Hilfiger tuotteita myydään etenkin merkkiä edustavissa myymälöissä, tavarataloissa, sekä muodin erikoisputiikeissa kautta maailman.

Hilfiger Denim on puolestaan yhtiön nuoremmille, 18 – 28 vuotiaille asiakkaille suunnattu farkkumuodin alatuotemerkki.

Hilfiger Denim merkki koostuu vapaa-ajan urheiluvaatteista, joissa fokuksena on premium denim-muoti naisille ja miehille.

Tämä kokoelma on hieman eteenpäin katsovampi muotitrendien suhteen kuin Tommy Hilfigerin perusmallisto.

Denim designeja ovat inspiroineet amerikkalaiset klassikot ja ne viimeistellään moderneilla yksityiskohdilla sekä tuoreella lähestymistavalla.

Viron ohella löydät Tommy Hilfiger myymälöitä kautta muun Euroopan ja maailman, mukaanlukien Yhdysvallat, Meksiko, Korea, Japani, Intia, sekä Australia.

Yhteensä Tommy Hilfiger brändiä myydään yli 90:ssä maassa ja yli 1400:ssa jälleenmyyntipisteessä.

Tallinnan Tommy Hilfiger myymälät

Tommy Hilfiger Rocca al Mare TallinnaTommy Hilfiger Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.tommy.com

Löydät Rocca al Mare ostoskeskuksen Tommy Hilfiger putiikin rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta, Denim Dream ja Glenfield myymälöiden välistä.

Rocca al Mare on ollut avoinna vuodesta 1998, ja sen on omistanut vuodesta 2005 suomalainen, kauppakeskuksiin erikoistunut kiinteistökehitysyhtiö Citycon Oyj.

Keskuksessa on tarjolla kaiken kaikkiaan yli 170 erilaista myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin myymälätilan alueella.

Tommy Hilfiger Viru Keskus
Viru Valjak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.tommy.com

Tommy Hilfiger tuotemerkkinä

Tommy Hilfigerin portfolion kaksi päätuotemerkkiä ovat “Tommy Hilfiger” sekä “Hilfiger Denim”.

Näistä “Tommy Hilfiger” on yhtiön ydintoimintaa, joka pitää sisällään brändin keskeisen, omintakeisen preppy-tyylin, fokusoituen 25 – 45-vuotiaisiin asiakkaisiin.

Tuotteita myydään sekä Yhdysvaltain kotimarkkinoilla että kansainvälisesti myymälöiden (lippulaivamyymälät, ankkurimyymälät, erikoismyymälät, ja outlet-myymälät) kautta, kuin myös tukkumyynnin kanavien sekä verkkokaupan kautta.

“Hilfiger Denim” on puolestaan amerikkalaisten denim-klassikkojen inspiroima tuotemerkki, jota tuotetaan modernimmalla ja trendejä seuraavammalla otteella verrattuna “Tommy Hilfiger” kokoelmiin.

Tuotemerkin kohderyhmänä ovat 18 – 30 -vuotiaat farkkumuotiin suuntautuneet asiakkaat, joille tarjolla on vaatteiden ohella myös jalkineita, laukkuja, somisteita, silmälaseja, ja parfyymeitä.

Denim-tuotteita myydään etupäässä Pohjois-Amerikan ulkopuolisilla markkinoilla, niiden omista jälleenmyynnin toimipaikoistaan, mutta myös tukkumyynnin kanavia pitkin ja nettikauppana.

Tommy Hilfigerin menestyksen takaa löytyy useita tekijöitä, mutta ketju tunnetaan varsinkin erinomaisesta markkinoinnistaan, tuotteiden kehittelystään, ja myymälöissä asioimisen mukavuudestaan.