Tallinnan Triumph myymälät

Triumph, maailmankuulu saksalainen alusvaate-brändi, operoi Tallinnassa kolmella myymälällä: Kristiine Keskus, Rocca al Mare, sekä Ülemiste Keskus.

Ketjulla, jonka historia ulottuu vuoteen 1886, on pitkä kokemus suosittujen alusvaatteiden valmistamisesta ja myymisestä kaikenikäisille naisille.

Triumph TallinnaMyymälöistä löytyy lisäksi laaja valikoima yöasuja, uimapukuja naisille ja miehille, sekä sukkatuotteita.

Yhtiön itse omistamia alusvaate-tuotemerkkejä ovat Triumph, Sloggi, Valisere, ja Hom.

Niiden ohella ketjun putiikeissa myydään mm. Vogue, Philippe Matignon, Omsa, ja Golden Lady tuotteita.

Triumph, jonka nimi tuli alunperin Pariisin Arc de Triomphen – kaupungin kuuluisan riemukaaren – inspiroimana, sai alkunsa pienestä etelä-saksalaisesta korsettitehtaasta vuonna 1886.

Vuosien varrella yhtiöstä on muodostunut globaali menestystarina, johtava alusvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään yli 120:ssa maassa.

Tallinnan Triumph myymälät

Triumph Kristiine Keskus TallinnaTriumph Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.triumph.ee

Kristiine Keskus ostoskeskuksessa oleva Triumpin putiikki sijaitsee kompleksin toisessa kerroksessa, Monton ja Rieker myymälöiden välissä.

Kauppakeskuksena Kristiine Keskus, jonka omistaa suomalainen Citycon Oyj, on yksi maan tärkeimmistä, sisältäen noin 170 myymälää & palvelua, noin 43 000 neliömetrin pinta-alalla.

Keskus tunnetaan etenkin monipuolisesta muotiliikkeiden valikoimastaan, joita on noin 100 erilaista vaihtoehtoa, Triumph mukaanlukien.

Triumph Rocca al Mare TallinnaTriumph Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.triumph.ee

Rocca al Mare Kaubanduskeskuksen Triump löytyy paikan ensimmäisestä kerroksesta, Mosaic ja House myymälöiden väliseltä liiketilalta.

Vuodesta 1998 toiminnassa ollut Rocca al Mare kauppakeskus on myös Citycon Oyj:n omistama, ja tarjoaa yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 alueella.

Keskus on monipuolisuudeltaan Viron keskeisimpiä muodin keskuksia, ja voit shoppailla sadoista maailman tärkeimmistä tuotemerkeistä, joista useita ei myydä muualla Virossa.

Triumph Ülemiste Keskus TallinnaTriumph Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.triumph.ee

Triumph-myymälä Ülemiste Keskuksessa on sijoitettu ostoskeskuksen toiseen kerrokseen, Guess Accessories ja Cropp myymälöiden väliin.

Ülemiste Keskus, joka löytyy läheltä Lennart Meri kv. lentokenttää, sisältää noin 160 myymälää ja palvelua.

Keskus, joka on ollut avoinna huhtikuusta 2004, sisältää Triumphin ohella muotiputiikeista kauppoja mm. ketjuilta A&G, Accessorize, Camel Active, Celio, Colins, Esprit, La Senza, Lindex, Monton, Mustang, New Yorker, Promod, Reserved, Seppälä, Takko, Timberland, ja Vila.

Triumph myymälät muualla Virossa

Triumph Põhjakeskus – Rakvere
Haljala tee 4, Rakvere vald
44415 Lääne-Virumaa
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.triumph.ee

Triumph Kaubamajakas – Pärnu
Papiniidu 8/10
80010 Pärnu
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.triumph.ee

Triumph Jõhvi Kaubakeskus
Keskväljak 6, Jõhvi
41536 Ida-Virumaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 9-16
www.triumph.ee

Triumph Internationalin tuotemerkit

Tuotemerkkiensä Triumph, Sloggi, Valisère, ja HOM kautta yhtiö kehittää, valmistaa, ja myy alusvaatteita, alusasuja, yöpukuja, sekä uimapukuja, yhdistäen erinomaisen työn laadun, vertaansa vailla olevan istuvuuden, sekä viimeisimmät alusvaatemuodin trendit.

Valikoimaan kuuluu kaikkea aina hienoimmista viettelevistä alusvaatteista ultrakorkean suorituskyvyn funktionaaliseen urheilupukeutumiseen, kuin myös nuorisomuodin tyyliä vapaa-aikaan ja käyttömukavuudella maksimoituja miesten alusvaatteita.

Tuotemerkeistä “Triumph” kokoelmat tunnetaan etenkin kohokohdistaan: viettelevistä tyyleistä, joissa yhdistyvät laatukankaat kaikkiin erikoistilanteisiin – kimallusta, lumousta, ja eleganttiutta & kiiltävää satiinia.

“Sloggi” on maailman suosituin pikkuhousujen myynnin tuotemerkki – johtuen muun muassa näiden tuotteiden ultra-korkeasta laadusta ja ainutlaatuisesta käyttömukavuudesta.

Yhtiön tuotteista “Valisère” kokoelmat edustavat superhienojen alusvaatteiden sekä intiimin vaatetuksen jännittävää maailmaa.

“HOM” tuotemerkki puolestaan on maskuliinisuuden ja innovatiivisuuden edustaja miesten alusvaatteiden markkinoilla. Brändin tuotteet tunnetaan mm. provokatiivisesta luovuudestaan.