Tallinnan Unikulma sänkykauppa

Suomalainen sänkykauppaketju Unikulma toimii Tallinnassa Järve ostokseskuksessa olevasta toimipaikastaan käsin, osoitteessa Pärnu maantee 238.

Myymälän päätuoteryhmänä ovat sängyt ja patjat, mutta voit ostaa myös muita makuuhuoneen kalusteita sekä oheistuotteita.

UnikulmaVuodesta 1985 toiminnassa ollut yhtiö on operoinut myymälää myös Tallinnassa vuodesta 2004 saakka.

Unikulma tunnetaan parhaiten henkilökohtaisesti räätälöidyistä patjoistaan ja sängyistään, joiden teossa käytetään apuna UnikLab-laitetta, joka mittaa nukkujan tuottaman yksilöllisen painauman patjaa vasten.

Myymälöiden tuotevalikoima on muutoinkin valikoitu sisältämään kaikkea tarpeellista terveellistä makuuhuoneen unta ja asiakkaiden hyvinvointia varten.

Unikulman tehdas sijaitsee Vantaan Petikossa, jossa valmistettuja tuotteita myydään kaikkiaan 15:sta vähittäismyyntipisteen verkostolla Suomessa, sekä toimipisteillä Tallinnassa, Riiassa (Latvia), ja Dubaissa (Yhdistyneet arabiemiirikunnat).

Yksityisasiakkaiden ohella Unikulman tärkeimpiin asiakaskuntiin lukeutuvat hotellit ja muut majoituspaikat, jotka haluavat tarjota korkealaatuisia sänkyjä asiakaskunnalleen.

Unikulman päätuoteryhmä ovat sängyt ja patjat, joiden räätälöinnin suhteen toteutettuja UnikLab-mittauksia firma on tehnyt tuhansia vuosien varrella.

Parhaat Unikulma sängyt toteutetaankin asiakkaan läpikäymän UnikLab-patjamittauksen kautta, jonka lisäksi sängystä voidaan tehdä yksilöllinen myös koon, mittasuhteiden, sängyn tyypin, ja materiaalien puolesta.

Kun olet saanut sänkypuolen kuntoon makuuhuoneen osaltasi, voit keskittyä muihin huoneen mukavuutta lisääviin elementteihin.

Unikulma tarjoaa tässä suhteessa muita makuuhuoneen huonekaluja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että kestäviä, ja toteutettu untaedistävillä yksityiskohdilla.

Ketjulla on lisäksi myynnissä Suomen verkkokaupan (www.Unikulma.fi) kautta joukko oheistuotteita, kuten tyynyjä, peittoja, petauspatjoja, lakanoita, valoherättimiä, sängynalusvaloja, ilmankostuttimia, jne.

Unikulma Järve Keskus
Pärnu mnt. 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.unikulma.ee

Järve kauppakeskuksen tiloissa sijaitseva Unikulma myymälä on sijoitettu paikan 1. kerrokseen.

Tarkkaan ottaen löydät toimipaikan Finlayson ja Dreamland myymälöiden välisestä liiketilasta.

Pärnu maantee kadun varrella oleva Järve Keskus tunnetaan parhaiten Viron suurimmasta keskittymästään sisustus-ja huonekaluliikkeitä.