Tallinnan Universaal-Universum myymälät

Suomalaisittain eksoottisia tuotteita myyvä Universaal-Universum löytyy Tallinnasta kuudelta toimipaikalta, mukana vanhankaupungin myymälä (Olevimägi 16).

Kaikki tuotteet ovat Universaal-Universumin itsensä maahantuomia Intiasta, Indonesiasta, Thaimaasta, Nepalista, Turkista, ja Egyptistä.

Universaal-Universum Magistral TallinnaTuotevalikoiman kohokohtina ovat maan parhaimmat valikoimat egyptiläistä vesipiipputupakkaa sekä eksoottisia soittimia.

Näistä vesipiipputupakan valikoima on erinomainen etenkin sen johdosta, että ketju on kansainvälisesti merkittävän tupakkavalmistaja Nakhla Tabaccon virallinen edustaja Viron alueella.

Voit ostaa myös muun muassa tuoksutikkuja, sisustuselementtejä, koruja, vesipiippuja, ja paljon muuta.

Suuri osa myynnissä olevasta tavarasta on erittäin eksklusiivista tuotteistoa, edustaen monesti uniikkia ja mestarillista käsityöläistuotantoa.

Voit tutustua osaan Universaal-Universumin valikoimasta ja tuotteiden hinnoista paikan verkkokaupan kautta, osoitteessa www.Eksootika.ee.

Ketjun verkkokauppa on toimittanut tuotteita myös Suomeen jo vuodesta 2007 saakka.

Tallinnan Universaal-Universum myymälät

Universaal-Universum
Olevimägi 16
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17, su klo 12-16
www.eksootika.ee

Universaal-Universum Norde
Lootsi 7
10151 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-20
www.eksootika.ee

Universaal-Universum Lasnamäe
Mustakivi 13
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.eksootika.ee

Universaal-Universum Ülemiste
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.eksootika.ee

Universaal-Universum Magistral Keskus
Sõpruse pst 201/203
13411 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.eksootika.ee

Universaal-Universum Telliskivi Loomelinnak
Telliskivi 60 A (huone: A3)
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma klo 11-17, ti-pe klo 11-19, la klo 11-17
www.eksootika.ee

Universaal-Universum myymälät muualla Virossa

Universaal-Universum Tartu Kaubamaja
Riia mnt 1
50096 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 9-21, su klo 10-19
www.eksootika.ee

Universaal-Universum Pärnu Port Artur I
Hommiku 2
80011 Pärnu
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 10-16
www.eksootika.ee

Universaal-Universum Rakvere Põhjakeskus
Haljala tee 4, Rakvere vald,
44415 Lääne-Virumaa
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.eksootika.ee

Universaal-Universumin päätuotekategoriat

Vesipiiput & tupakka

Ensimmäinen Universaal-Universumin kauppaama vesipiippu myytiin vuonna 1997, ja vuosien myötä näistä tuotteista on tullut yksi ketjun toiminnan kulmakivistä.

Vesipiippuja ja niiden oheistuotteita myyvät ketjun toimipaikat (verkkokaupan ohella) paikkakunnilla Tallinna, Tartto, Pärnu, Paide, Saue, Saaremaa, Hiiumaa, Põlva, Antsala, ja Võru.

Jos haluat tietää lisää vesipiipuista ja tutustua niihin omakohtaisesti, voit tehdä niin Universaal-Universum toimipaikoissa asiantuntevien asiakaspalvelijoiden opastuksessa.

Sisustustuotteet

Yleinen käsitys siitä, että itämaiset huoneet edustavat vaatimatonta ja vähän koristeltua tyyliä on vain yksi puoli totuudesta.

Hyvin valitut eksoottiset design-elementit sopivat erinomaisesti esimerkiksi kesäkotien, maatalousympäristöjen, ja erittäin modernien huoneistojen sisustuksiin.

Usein samaan teemaan löytyy Universaal-Universum kaupoista kokonainen sarja tuotteita, joten voit sisustaa kotiasi kattavastikin edustavilla käsityöläistaitoa edustavilla elementeillä.

Monet tuotteista ovat uniikkikappaleita, joten tuotteiden halvan hinnan ohella hyviin puoliin kuuluu lopputuloksena oleva yksilöllinen kodin tyyli.

Universaal-Universumin kautta on myös mahdollista tilata tuotteita käsityötaidon mestareilta, jos mielessäsi on tietynlainen elementti, joka puuttuu valikoimista.

Sisustustuotteita on mm. kategorioissa dekoraatio, kalusteet, käsipesualtaat, mosaiikkilaatat, valaisimet, tyynyt, päiväpeitot, liinat, verhot, ja naulakot & nupit.

Voit tutustua tuotteiden valmistamisen videoihin Universaal-Universumin verkkokaupan sivuilla (vironkielisellä puolella).

Soittimet

Musiikilla on tunnetusti erikoinen vaikutus sekä ihmiskehoon että alitajuntaan.

Ihmiset ovat soittaneet erilaisia soittimia ja nauttineet musiikista vuosituhansien ajan, ja sävelmistä on tullut keskeinen elämämme osa.

Monia soittimia käytetään nykyään myös musiikkiterapian osana.

Universaal-Universum myy laajaa valikoimaa luonnonkansojen soittimia, jotka on hankittu Afrikasta, Intiasta, Turkista, Nepalista, Indonesiasta, ja Virosta.

Näitä tuotteita hankkivat käyttöönsä musiikin arkiharrastajien ohella myös ammattimuusikot, terapeutit, lastentarhan opettajat, sekä muut opettajat, jotka käyttävät musiikkia opetusvälineenään.

Soittimien valikoimasta löytyy rumpuja, kielisoittimia, puhallinsoittimia, munniharppuja, sekä rytmisoittimia.

Aromaterapia

Aromisia suitsuketikkuja, tai vain suitsukkeita, on poltettu itämailla tuhansien vuosien ajan rituaalisessa merkityksessä, tilojen aromatisoimisen vuoksi.

Universaal-Universumin valikoimiin lukeutuu kolmea päätyyppiä suitsukkeita: kivihiili-, masala-, ja kasvispohjaisia tuotteita.

Valikoima on hankittu suurimmalta osiltaan Intian parhaiten tunnetuilta valmistajilta, kuten Padmini ja Shrinivas Sugandhalaya, mutta mukana on myös mielenkiintoisia sekoituksia muilta valmistajilta.

Koska ketju ostaa tuotteet aina suoraan tehtailta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, valikoimat edustavat aina parhaita hintoja ja korkeinta laatua.

Vaatteet ja korut

Mikäli haluat erottua massasta pukeutumisellasi, Universaal-Universumin tarjoamat valikoimat vaatteita sisältävät paljon uniikkitavaraa, joidenlaisia ei myydä muualla Viro-Suomi akselilla.

Koruista voit ostaa muun muassa kaulakoruja, rannerenkaita, korvakoruja, sekä erilaisia sormuksia.