Tallinnan Vaibagalerii mattokaupat

Mattokauppa Vaibagalerii myy tuotteitaan kahdella toimipisteellä Tallinnassa: Jõe 3 ja Pärnu maantee 234 (Järve Keskus).

Myymälöiden tuotevalikoima, Baltian maiden suurin lajissaan, sisältää etenkin käsityömattoja sekä konekudottuja mattoja.

Vaibagalerii mattokauppa Järve Keskus TallinnaVoit ostaa kaupoista myös eläinkuosimattoja, gobeliini seinävaatteita, sekä lattiapäällysteitä ja kokolattimattoja.

Vaibagalerii myymälöitä operoiva Virmeton OÜ perustettiin vuonna 1995, ja firma on nykyisin Viron johtavia mattojen maahantuojia sekä jälleenmyyjiä.

Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen monipuolinen valikoima korkealaatuisia tuotteita, ammattimaista palvelua, sekä viimeisimpiä trendejä mattotaiteen alalta.

Myymälöiden tuotevalikoima käsityömattojen suhteen koostuu etupäässä nepalilaisista, intialaisista, ja persialaisista matoista, kuin myös silkkimatoista.

Eläinkuosimattojen puolesta voit puolestaan shoppailla mm. lampaannahkakuoseja sekä naudannahkamattoja.

Konekudottujen mattojen valikoima sisältää luonnonmukaisista materiaaleista tehtyjä mattoja, synteettisistä materiaaleista tuotettuja mattoja, sekä lastenhuoneen ja eteisen mattoja.

Voit tutustua tuotevalikoimaan etenkin seinämattojen ja kokolattiamattojen suhteen myymälöiden verkkosivuston kautta, osoitteessa www.Vaibagalerii.ee.

Myymälästä on mahdollista tilata mattotuotteita myös Suomeen kuljetettuina, maksun tapahtuessa joko käteisellä, kortilla, tai pankkisiirrolla.

Tallinnan Vaibagalerii myymälät

Vaibagalerii Jõe
Jõe 3
10151 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 11-17
www.vaibagalerii.ee

Vaibagalerii Järve Keskus
Pärnu mnt. 234
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.vaibagalerii.ee

Järve ostoskeskuksen puitteissa toimiva Vaibagalerii myymälä operoi rakennuksen 0. kerroksessa.

Tarkalleen löydät myyntipisteen Koltsi Kaminad takkakaupan vierestä sekä Skano Mööblisalong huonekaluliikettä vastapäätä.

Kauppakeskus Järve Keskus tunnetaan parhaiten Viron suurimmasta keskittymästään sisustus-ja huonekaluliikkeitä.