Tallinnan Velt Motocenter moottoripyörä- ja mönkijäkauppa

Moottoripyörä- ja mönkijäkauppa Velt Motocenter sijaitsee Tallinnassa Pärnu maantee kadun yhteydessä.

Velt Motocenter on moottoripyörien ja mönkijöiden (ATV) myyntiä ja huoltoja tarjoava keskus.

Velt Motocenter moottoripyörä- ja mönkijäkauppa TallinnaLisäksi myymälä tarjoaa varaosien ja kulutushyödykkeiden myynnin, kuin myös monipuolisesti erilaisia ajovarusteita.

Velt Motocenterin edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. CF Moto, Suzuki, MV Agusta, SYM, Vespa, Beta, Benelli, sekä Kawasaki.

Ajovarusteiden, kypäröiden, lisätarvikkeiden, kommunikaatiovälineiden, matkavarusteiden, sekä ajovaatteiden puolesta edustettuina ovat paljon käytetyt merkit kuten Spidi, XPD, Macna, Suomy, HJC, 100%, Sidi, Alpinestars, ja Thor.

Laajaan valikoimaan sisältyvät motocross- ja enduro varusteet. Oheispalveluihin lukeutuu myös Beta Enduro pyörien vuokraus (www.betarent.ee).

Toimipaikoissa sinua palvelevat asiantunteva henkilöstö, jolla on itselläänkin paljon kokemusta myynnissä olevilla laitteilla ajamisesta.

Velt Motocenter, joka perustettiin huhtikuussa 2005, operoi verkkokauppaa, jossa voit tutustua kaikkien tuotteiden hintoihin.

Velt Motocenter moottoripyörä- ja mönkijäkauppa TallinnaKategorioina verkkokaupassa ovat moottoripyörä, ATV, skootteri, ja marine valikoiman suhteen ATV kampanjatuotteet, Suzuki, Beta Enduro, CF MOTO (ATV), Benelli skootterit, MV Agusta, Kawasaki, Honda…

…Yamaha ATV, Keeway, SYM Maxiskootterit, lastentuotteet, generaattorit, moottoripyörätarvikkeet, renkaat, ATV lisävarusteet, käytetty moottoripyörätekniikka, sekä ATV moottoripyörä löytönurkka.

Ajovarusteiden suhteen puolestaan verkkokaupasta löytyvät kypärät, ajolasit, viestintävälineet, lämpimät vaatteet, balaclavat, takit, housut, haalarit, sadevaatteet, motocrossvarusteet, suojat, turvaliivit, käsineet, ja kengät.

Muiden laitteiden / trailereiden osalta voit ostaa Respo, Tiki Treiler, ja Brentex trailereita / peräkärryjä, kuin myös Vahva Jussi metsänhoitotarvikkeita.

Varaosien kategoria sisältää varaosat, käyttötarvikkeet, tilattavat tuotteet, ja B-varaosat.

Velt Motocenter tarjoaa lisäksi moottoripyörien sekä mönkijöiden huoltoja ja korjauksia, joiden hinnasto löytyy paikan verkkokaupan sivuilta.

Tallinnan Velt Motocenter myymälät

Velt Motocenter
Pärnu mnt 139E/11
11317 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18
www.veltmotocenter.ee

Velt Motocenter myymälät muualla Virossa

Velt Motocenter Tartu
Turu tn 32b
51013 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18
www.veltmotocenter.ee

Velt Motocenterillä on olemassa Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/veltmoto, johon tulee useimmiten ensimmäisen tiedot uusista tuotteista, alennusmyynneistä, sekä muista kampanjoista.