Tallinnan Vero Moda vaatekaupat

Vero Moda vaatekauppaketju on Tallinnassa kolmella myymälällä, Rocca al Maren kauppakeskuksessa, Kristiine keskuksessa, sekä kaupungin keskustasta löytyvässä Viru Keskuksessa.

Brändi on suunnattu aktiivisille, kaikenikäisille naisille, jotka elävät urbaania elämäntyyliä.

Vero ModaKetjun vaatteet edustavat rohkeita ja erilaisia tyylejä naisille, antaen mahdollisuuden pukeutua monipuoliseen tapaan mielialan ja persoonallisuuden mukaan.

Vero Moda on myös tunnettu kuumempia trendejä sisältävistä vaatteistaan, joita myydään edullisiin hintoihin.

Muodikkaiden ja tyylikkäiden vaatteiden ohella voit shoppailla myymälöissä lisäksi naisten somisteita, kategorioissa joihin kuuluvat puserot, topit, neuleet, neuletakit, hameet, mekot, housut ja farkut, takit, jakut, korut, huivit, sekä kengät.

Myymälöissä on Vero Moda brändin ohella myös joukko muita vaatteita samaan konserniin kuuluvilta tuotemerkeiltä, kuten Only ja Pieces.

Nykyään vuonna 1987 perustetulla Vero Modalla on yli 1000 myymälää Euroopassa, 1600 putiikkia Kiinassa, sekä toimintaa kautta maailman.

Kaiken kaikkiaan Vero Moda on edustettuna 45:ssä maassa ja yli 3800:ssa myyntipisteessä, mukaanlukien tukkuasiakkaat, shop-in-shop pisteet, ja Euroopan suurimmat nettikaupat.

Tallinnan Vero Moda myymälät

Vero Moda Kristiine Keskus TallinnaVero Moda Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10- 21
www.veromoda.com

Löydät Vero Modan myymälän Kristiine Keskus ostoskeskuksen toisesta kerroksesta, Reserved ja Jack & Jones myymälöiden välisestä liiketilasta.

Kauppakeskuksena Kristiine Keskus on yksi Viron suurimpia, sisältäen noin 170 myymälää ja palvelua noin 43 000 m2 kokoisella alueella.

Vuodesta 1999 avoinna ollut keskus on tunnettu etenkin monipuolisesta muotiputiikkien valikoimastaan, joita on noin 100 erilaista vaihtoehtoa.

Vero Moda Jack & Jones Rocca al Mare TallinnaVero Moda / Jack & Jones Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13552 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10 – 21
www.veromoda.com

Rocca al Maren Vero Moda putiikki sijaitsee kompleksin ensimmäisessä kerroksessa, Mango ja Noa Noa myymälöiden välissä.

Vuonna 1998 avautunut Rocca al Mare Kaubanduskeskus lukeutuu Tallinnan parhaisiin shoppailupaikkoihin, sisältäen yli 170 myymälää & palvelua.

Keskuksessa on edustettuina useita satoja tunnettuja tuotemerkkejä, joista useita ei voi ostaa mistään muualta Viron alueella.

Rocca al Mare on autoilija-ystävällinen ostoskeskus, sisältäen yli 1300 parkkipaikkaa.

Vero Moda Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9 – 21
www.veromoda.com

Vero Modan myymälät muualla Virossa

Vero Moda Tartu Kaubamaja
Riia 1
51013 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 9 – 21, su klo 9 – 18
www.veromoda.com

Vero Moda Narva Fama
Tallinna mnt. 19C
20303 Narva
Aukioloajat: ma-la klo 10–20, su klo 10-18
www.veromoda.com

Vero Moda yrityksenä

Vero Moda aloitti toimintansa vuonna 1987 täyttämään tavoitteen hyvästä laadusta sekä trendikkäistä vaatteista edullisiin hintoihin.

Vero Moda TallinnassaNykyään tämä konsepti on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista nuorten naisten muotituotemerkeistä.

Brändin perustajan Troels Holch Povlsenin luoma Vero Moda oli yksi ensimmäisiä nykyisen Bestseller-nimisen konsernin aloittamia tuoteperheitä.

Tuotemerkki tunnetaan muotitietoisten, itsenäisten naisten valintana, jotka haluavat pukeutua hyvin ja maksaa vähemmän nykymuodista.

Vero Moda tarjoaa laatua, edullisuutta, ja inspiroivaa vaatetusta nuorille naisille, jotka haluavat näyttää hyvältä ja jotka haluavat pitää hauskaa pukeutumisen suhteen luotettavien, muotisuuntautuneiden raamien sisällä.

Kussakin myymälässä esillä on oikeanlaisia vaatteita oikeanlaisiin hintoihin, mahdollistaen asiakkaiden seurata muotia omien ehtojensa puitteissa.

Vero Moda tunnetaan sen läheisestä suhteesta viimeisimpiin muodin trendeihin. Yhtiön nykyaikaiset kokoelmat sisältävät useita pakko-saada vaatteita, rinnakkain arkipukeutumisen perusvaatteiden kanssa.

Tuotemerkin kokoelmat koostuvat kahdesta päälinjasta: VERO MODA ja NOISY MAY, joista kumpikin antaa oman ulottuvuutensa brändin sisällä, varmistaen että kaikkien asiakkaiden toiveet otetaan huomioon.

Vuosien läpi Vero Modan mainonnan kasvoina on toiminut useita mallimaailman huippunimiä, kuten Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss ja Gisele Bündchen.

Heidän mukanaolonsa on suuresti vaikuttanut siihen, että Vero Modasta on muodostunut keskeinen nimi nykymuodin maailmassa.