Tallinnan V&G Anton korukaupat

Etenkin mittatilaustyönä tehtäviin koruihin erikoistunut V&G Anton korukauppa on Tallinnan kaupungissa kahdella toimipaikalla.

Työpajoista löytyy valmiita korumalleja, kuin myös valmius toteuttaa asiakkaiden omia koru-ideoita toteutettuina kullasta, hopeasta, luonnonkivistä, ja jalokivistä.

V&G Anton korukauppa TallinnaYksilöllinen valikoima jalokiviä ja työpajan ammattitaito tekevät näistä koruista hyviä ratkaisuja vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin.

Työpajan mestareiden mittatilaustyönä tekemät korut ovat erinomainen mahdollisuus ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi ja yksilöllisyyttäsi.

V&G Antonin toiminta perustuu myös idealle, että kauniit korut voivat vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden henkiseen ja fyysiseen olotilaan, toimien inspiraation ja elinvoiman lähteenä.

Tilaustyönä tehdyt yksilölliset korut, toisin kuin tehtaista kotoisin olevat massatuotteet, voivat erityisesti saada kantajansa tuntemaan olonsa ainutlaatuiseksi.

Liikkeen valmiista korukokoelmista löytyy puolestaan laajasti erilaisia tyylivaihtoehtoja, aina klassisista koruista moderneihin muotoihin saakka.

Koruliike on ollut toiminnassa vuodesta 1995 saakka.

Tallinnan V&G Anton myymälät

V&G Anton Paldiski mnt.
Paldiski mnt. 20
10149 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 11-15
www.vganton.ee

V&G Anton Tammsaare tee
A.H. Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.vganton.ee

V&G Antonin mittatilauksena toteutetut korut

V&G Antonin korumestarit ovat toteuttaneet asiakkaidensa yksilöllisiä korutilauksia toiminnan alusta, vuodesta 1995 saakka.

Voit tuoda esiin toiveitasi useilla erilaisilla tavoilla, esimerkiksi esittämällä valokuvan haluamastasi korutyypistä, tai taiteilijan tekemän luonnoksen.

Tämän idean pohjalta V&G Anton luo korusta ensin (ei-metallisen) mallikappaleen, jota voidaan kokeilla & koristella erilaisilla jalokivillä, ja jonka designiin voidaan tehdä muutoksia.

Vasta kun olet täysin tyytyväinen tähän mallikappaleeseen, siitä tehdään metalleista ja jalometalleista oleva versio, jonka viimeistelyksi tulevat haluamasi jalokivet.