Tallinnan Welle Mööblisalong huonekaluliikkeet

Welle Mööblisalong huonekaluliikkeita on Tallinnassa kaksi, joista toinen, osoitteessa Vesse 3, on Gigant Mööbel Outletin yhteydessä.

Myymälöissä on kaupan laaja valikoima tuotteita sisustamiseen ja huonekaluja kodin kaikkiin huoneisiin.

Welle Mööblesalong huonekaluliike Järve Keskus TallinnaTuotekategorioiden puolesta myynnissä on muun muassa pöytiä ja tuoleja, kaappeja ja hyllyjä, vuoteita ja patjoja, sohvia, lastenhuoneen huonekaluja, mattoja, peilejä, sekä olohuoneen kalusteita.

Welle Mööblisalong edustaa useita maailmanluokan tuotemerkkejä, esimerkiksi Halmar, Materace Merita, Lauksva, Wiemann, Helvetia Furniture, Signal Meble, sekä Klose.

Myymälä on ollut toiminnassa yli 15 vuoden ajan, ja saanut paljon kanta-asiakkaita kiitos sen toiminnan edustaman hyvän hinta-laatusuhteen ja tarjolla olevien monipuolisten designien.

Voit saada molemmista Welle Mööblisalong toimipisteistä asiantuntevaa neuvontaa ja suosituksia ajankohtaisen tai tulevan sisustusprojektisi suhteen.

Tallinnan Welle Mööblisalong myymälät

Welle Mööblisalong Gigant Mööbel Outlet
Vesse 3
11415 Tallinna
www.welle.ee

Welle Mööblisalong Järve Keskus
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.welle.ee

Järve ostoskeskuksen puitteissa oleva Welle Mööblisalong huonekalukauppa toimii rakennuksen 0. kerroksen tiloissa.

Tarkkaan ottaen myymälä sijaitsee kerroksen puitteissa Sophisticated Living sekä Charma kodusalong myymälöiden välisessä liiketilassa.

Kauppakeskuksena Järve Keskus tunnetaan parhaiten Viron suurimmasta keskittymästään sisustus-ja huonekaluliikkeitä.