Tallinnan WePlay! pelikaupat

WePlay! pelikauppaketju toimii Tallinnassa kahdella toimipisteellä, joista toinen sijaitsee kätevästi Solaris ostoskeskuksessa, aivan kaupungin keskustan tuntumassa.

Toinen toimipaikoista löytyy modernin Rocca al Mare kauppakeskuksen tiloista, jonne pääsee käymään satamasta keskuksen järjestämällä ilmaisella, aikataulun mukaan liikennöivällä bussikuljetuksella.

WePlay! TallinnaMyymäläkonseptiltaan WePlay! on ainutlaatuinen pelikauppa Viron mittakaavassa.

Kaupassa myydään laajaa valikoimaa korttipelejä, tietokone-ja konsolipelejä, keräilytavaraa, sekä hauskoja leluja.

Myymälän toiminnan periaatteena on mahdollistaa asiakkaiden peleistä oppiminen, mukaanlukien pelien kokeileminen ja pelaaminen WePlay!:n tiloissa.

Ketju on mukana voimakkaasti Tallinnan pelikulttuurissa, järjestäen säännöllisesti, viikoittain, erilaisia kilpailuja ja turnauksia, joihin sisältyy jännittäviä palkintoja.

WePlay! pelivalikoima on koottu siten, että siihen lukeutuu mielenkiintoisia titteleitä, jotka on kohdistettu asiakaskunnalle aina nuoremmista pelaajista kokeneempiin pelien ystäviin saakka.

Huomaa, että myytävillä olevat pelit ovat joko vironkielisiä, englanninkielisiä, tai venäjänkielisiä versioita (eivätkä siten suomenkielisiä).

Mikäli tarvitset opastusta pelien hankinnan suhteen, myymälöiden asiakaspalvelijat ovat aina peli-alan innokkaita harrastajia, joille pelaamisen maailma on tärkeä osa arkielämää.

Tallinnan WePlay! myymälät

WePlay! Rocca al Mare TallinnaWePlay! Rocca
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.weplay.ee

Rocca al Maren WePlay! pelikauppa sijaitsee ostoskeskuksen toisessa kerroksessa, Sportland myymälän ja Nestle Jäätisekohvik toimipaikan välissä.

Kauppakeskus Rocca al Mare, joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1998, sisältää yli 170 myymälää ja palvelua.

Pelikauppojen suhteen keskuksesta löytyy myös toinen erinomainen putiikki, nimeltään ProGames, samoin toisesta kerroksesta shoppailukompleksia.

WePlay! Solaris
Estonia pst 9
Tallinn
Aukioloajat: ma-su 10-21
www.weplay.ee

WePlay!:n toimintaan kuuluu oleellisena osana sen verkkokauppa, osoitteessa www.weplay.ee.

Verkkokaupan kautta on mahdollista ostaa pelikaupan tuotteita, käydä läpi WePlay!:n järjestämien pelitapahtumien ajankohdat, sekä tarkastaa ajankohtaiset alennukset.

Mikäli asioit paljon yhtiön myymälöissä, sinun kannattaa harkita WePlay! kanta-asiakaskortin hankkimista.

Kanta-asiakaskortilla saat 5% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, mukaanlukien PC- ja konsolipelit.