Tallinnan Women’secret alusvaatekaupat

Espanjalaisella alusvaatekauppaketju Women’secretillä on Tallinnassa kolme myymälää, keskeisten ostoskeskusten puitteissa: Virukeskus, Solaris, ja Ülemiste Keskus.

Women’secret tuotteet on toteutettu saamaan kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi ja mukavaksi, kaikkina päivinä ja jokaisessa hetkessä.

Women'secretAlusvaatteita, yöasuja, asusteita, ja uimapukuja myyvä ketju, joka luotiin naisten toimesta naisia varten, perustettiin vuonna 1993 Madridin kaupungissa ja operoi nykyään kaikkiaan 53:ssa maassa yli 616 kauppapaikan voimin.

Tuotemerkki edustaa nuorekkuutta, leikkisyyttä, ja romanttisuutta, ja tunnetaan myös käyttömukavuudesta sekä käytettyjen materiaalien korkeasta laadusta ja asiakasystävällisistä hinnoista.

Women’secret luo alusvaatteita, jotka tekevät elämästä yksinkertaisempaa ja hauskempaa, ajoittain herättäen tunteita ja ajoittain tarjoten ratkaisuja.

Brändi on osa espanjalaista Grupo Cortefiel muotikonsernia, joka omistaa myös ketjut Cortefiel, Springfield, Pedro del Hierro, Fifty Factory, ja Antonio Miró Studio.

Women’secret on ollut yksi konsernin menestystarinoita, laajentuen vuodesta 2001 alkaen voimakkaasti myös Espanjan ulkopuolella.

Voit tutustua kokoelmiin ja tuotteiden hintoihin Women’secret verkkokaupan kautta, joka toimittaa tuotteita myös suomalaisille asiakkaille.

Tallinnan myymälöiden ajankohtaiset alennusmyynnit ja muut kampanjat ilmoitetaan yleensä ketjun virallisten Viron Facebook-sivujen kautta, osoitteessa www.facebook.com/WomensecretEesti.

Tallinnan Women’secret myymälät

Women’secret Solaris Keskus
Estonia pst 9
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.womensecret.com

Women’secret Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.womensecret.com

Women’secret Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.womensecret.com

Ülemiste keskuksen Women’secret alusvaateliike on sijoitettu rakennuskompleksin 2. kerrokseen.

Täsmälleen määriteltynä kauppapaikka on kerroksen puitteissa Marc & André sekä BonBon Lingerie myymälöiden välissä.

Kokonaisuutena Ülemiste ostoskeskus sisältää yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2:n kokoisella alueella.