Tallinnan XS Mänguasjad lelukaupat

Yksi Viron suurimmista lelukauppaketjuista, XS Mänguasjad, operoi Tallinnassa neljällä myymälällä, mukaanlukien toimipiste Magistral ostoskeskuksessa.

XS Mänguasjad ketjulla on kauppoja Viron ohella myös muissa Baltian maissa (Latviassa ja Liettuassa), Venäjällä (Pietari & Kaliningrad), sekä Georgiassa (Tbilisi & Batumi).

XS Mänguasjad TallinnaKukin myymälä sisältää laajan valikoiman leluja sekä tytöille että pojille.

Suosituimpiin ketjun kaupoissa myytäviin tuotemerkkeihin lukeutuvat Furby, Baby Born, Disney, Schleich, Lego, Nikko, Littlest Pet Shop, My Little Pony, Hasbro, Lalaloopsy, Nerf, ja Sylvanian Families.

Korkealaatuisten ja trendikkäiden lelujen tuotekategorioihin kuuluvat muun muassa askartelupalikat, nuket, radio-ohjatut autot, lautapelit, askartelusarjat, sekä hauskat naamiaispuvut.

Mikäli asioit usein XS Mänguasjad kaupoissa, sinun kannattaa harkita kanta-asiakaskortin hankkimista, jolla saa 5% alennuksen kaikista normaalihintaisista ostoksista ja muita etuja.

Kanta-asiakaskortin saa käyttöön kaikista XS Mänguasjad myymälöistä sekä samaan konserniin kuuluvista Chicco-lastentarvikeliikkeistä.

Kokonaisuutena tuotemerkit, joiden tuotteita voit ostaa XS Mänguasjad liikkeistä ovat Baby Born, Bburago, Bkids, Bratz, Bratzillaz, Carrera, Chatimals, Chicco, Chuggington, Crayola, Disney, Famosa, Fashion Angels, Furreal, Gomu, Hasbro, Hasbro Games, Hello Kitty, Injusa, Kidz Tech, Lalaloopsy, Lego, Lexibook, Littlest Pet Shop, Mega Bloks, Melissa & Doug, Me to You, Mighty Beanz, Monopoly, Moxie Girlz, My Little Pony, Nenuco, Nerf, Nici, Nikko, Piatnik, Play-Doh, Power Rangers, Power Trains, Pustefix, Robofish, Schleich, SES, Shaun the Sheep, Sponge Bob, Style Me Up!, Sylvanian Families, Tactic, Tech 4 Kids, Transformers, Trash Pack, Trefl, Wild! Science, ja Zhu Zhu Pets.

Tallinnan XS Mänguasjad myymälät

XS Mänguasjad Rocca al Mare TallinnaXS Mänguasjad Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.anvol.ee

XS Mänguasjad lelukauppa sijaitsee Rocca al Mare ostoskeskuksen toisessa kerroksessa, Juku Mängumaa ja Juku Mänguasjakeskus toimipaikkojen välisessä liiketilassa.

Yhteensä kauppakeskuksessa on yli 170 myymälää ja palvelua yli 57 000 neliömetrin alueella, tehden paikasta Viron suurimpia.

Mikäli tulet keskukselle -joka sijaitsee yhden Tallinnan pääväylistä varrella – omalla autollasi, tarjolla on kaikkiaan yli 1300 asiakaspaikan verran parkkitilaa.

XS Mänguasjad Kristiine Keskus TallinnaXS Mänguasjad Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.anvol.ee

Kristiine Keskus kauppakeskuksen XS Mänguasjad on sijoitettu rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen, Photopoint kaupan ja Sony Center myymälän väliin.

Noin 170 myymälää ja palvelua sisältävä Kristiine Keskus on tunnettu etenkin Viron muotimaailman keskuksena, sisältäen noin 100 erilaista muotia myyvää putiikkia.

Keskus, jonka omistaa suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon Oyj, on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1999.

XS Mänguasjad Ülemiste Keskus TallinnaXS Mänguasjad Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.anvol.ee

XS Mänguasjad on mukana Ülemiste kauppakeskusessa ensimmäisestä kerroksesta, Souchek koruliikkeen vierestä löytyvällä toimipaikallaan.

Norjalaisessa omistuksessa oleva Ülemiste Keskus, joka avattiin huhtikuussa 2004, sisältää yhteensä noin 160 myymälää ja palvelua.

Lelukauppojen ja lastentarvikeliikkeiden suhteen keskus sisältää myös myymälät ketjuille Hello Kitty, Juku, Kaks Karu, ja Okaidi.

XS Mänguasjad Magistral TallinnaXS Mänguasjad Magistrali Keskus
Sõpruse pst 201/203
13411 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.anvol.ee

Magistral ostoskeskuksen XS Mänguasjad toimii shoppailukompleksin toisessa kerroksessa käsin.

Vuodesta 2000 avoinna olleessa Magistralissa on 56 myymälää ja palvelua, suurimpana ankkurimyymälänä ollessa Rimin supermarketti.

Erikoisuutena tässä Mustamäen alueelta löytyvässä kauppakeskuksessa on sen tiloissa aika ajoin viikonloppuisin järjestettävät konsertit.

XS Mänguasjad myymälät muualla Virossa

XS Mänguasjad Tartu Kaubamaja
Riia 1
51004 Tartto
www.anvol.ee

XS Mänguasjad Fama Keskus
Tallinna mnt 19c
20303 Narva
www.anvol.ee

XS Mänguasjad Astri Keskus
Tallinna mnt 41
20605 Narva
www.anvol.ee

XS Mänguasjad Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80042 Pärnu
www.anvol.ee

Anvol

XS Mänguasjad ketjun liikkeitä pyörittää Virossa ja muissa maissa virolainen konserni nimeltään Anvol, jonka portfolioon kuuluvat myös Chicco putiikit ja lastentarvikkeiden Toys.ee verkkokauppa.

Anvol konserni on lelujen ja lastentarvikkeiden myynnin alan johtavia toimijoita kaikissa kolmessa Baltian maassa, myyden tuotteitaan sekä jälleenmyyntinä että tukkukauppana.

Konsernin päämaja on Virossa, Tallinnassa, mutta firmalla on alueellista toimintaa organisoivia aluekonttoreita Riiassa ja Vilnassa.

Tuotteiden eteenpäin jakelu hoituu modernilta logistiikkakeskukselta käsin, joka sijaitsee Tallinnan lähellä.

Anvol, joka on perustettu vuonna 1995, on nykyisin virallinen yhteistyökumppani useille maailman tärkeimmille lelujen ja lastentavaroiden valmistajille, mukaanlukien Hasbro, Mega Brands sekä Disney.