Tallinnan Zizzi vaatekauppa

Tanskalainen, muodokkaiden naisten kokoluokkiin erikoistunut Zizzi vaatekauppa operoi Tallinnan kaupungissa Ülemiste ostoskeskuksessa (Suur-Sôjamäe 4).

Zizzin myymälässä on kaupan trendikkäitä ja kauniita naistenvaatteita kokoluokissa 42-56.

Zizzi vaatekauppa Ülemiste Keskus TallinnaKetjun muotisuunnittelijat toteuttavat vaatteita sopiviksi etenkin kurvikkaita figuureja varten, edustaen moderneja muotisuuntauksia, värejä, ja materiaaleja, mutta silti edukseen erottuvaan Zizzi tyyliin.

Yhtiön konseptina onkin, että kaikkien naisten – riippumatta iästä, pituudesta, tai leveydestä – tulee pystyä pukeutumaan herkullisesti.

Löytääksesi juuri omaanlaiseesi vartalonmuotoon sopivaa vaatetusta, sinun kannattaa käyttää hyödyksi ja apunasi myymälästä löytyvää asiantuntevaa henkilöstöä.

Vaatteita on olemassa kolmea peruskokoelmaa: Zizzi, ZJ, ja Zay.

Näistä Zizzi sisältää laajimman kokoelman, kattaen kaikkea takeista ja kauniista mekoista legginsseihin ja huiveihin.

Kokoelma, johon kuuluu perustoppeja ja kauniita puseroita, farkkuja, sekä housuja, on tarkoitettu päiväkäyttöön ja soveltuu myös juhlavampiinkin tilaisuuksiin.

ZJ:n kohderyhmänä ovat puolestaan etenkin nuoremmat asiakkaat – ja kaikki jotka pitävät pukeutua hieman omintakeisemmin. Tyyli vaatteissa on nuori, trendikäs, ja cool.

Mallistosta löytyy paljon upeita farkkuja, toppeja jännittävillä painokuvioilla, sekä tunikoita tyylikkäillä yksityiskohdilla.

Zay on kokoelmista kaunis, ultra-feminiininen vaihtoehto.

Mallistoon sisältyy elegantimpia designeja – kuten juhlamekkoja eksklusiivisilla leikkauksilla, toppeja paljeteilla, ja upeita pikku takkeja – monipuolisella valikoimalla tyylejä sekä kauniilla, naisellisilla materiaaleilla.

Zizzi ketju toimii nykyään Viron ja Tanskan ohella myös Suomessa, Saksassa, Hollannissa, Norjassa, ja Ruotsissa.

Zizzi Ülemiste Keskus
Suur-Sôjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.zizzi.ee
www.facebook.com/pages/Zizzi-Tallinn/105114052852166

Ülemiste ostoskeskuksen Zizzi myymälä toimii rakennuksen 2. kerroksesta käsin.

Tarkkaan ottaen kauppapaikka on FOSP vaateputiikin ja Marc & André myymälän välisessä liiketilassa.

Ülemiste Keskus on Viron suurimpia shoppailukohteita, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2:n kokoisella pinta-alalla.