Tukholman Zara vaatekaupat

Espanjalainen vaateliikeketju Zara on tarjolla Tukholmassa neljällä toimipaikalla, joista yksi on keskustan Drottninggatan kadun varrella.

Zara on vuonna 1975 perustettu vaatteiden ja asusteiden vähittäiskaupparyhmä, joka toimii Espanjan Arteixosta (Galicia) käsin.

Zara vaateliike Tukholma

Brändi on lippulaivamerkki Inditex Group konsernille, maailman suurimmalle muotivaattiden jälleenmyynnin ryhmälle.

Samaan konserniin kuuluvat myös muun muassa vaateliikeketjut kuten Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, sekä Bershka.

Zara tunnetaan monipuolisista vaatevalikoimistaan sekä jatkuvasti vaihtuvasta tarjonnastaan, jotka seuraavat tarkasti ajankohtaisia muotitrendejä.

Yhtiön puolesta väitetäänkin, että Zara tarvitsee vain 2 viikon periodin kehitelläkseen uuden, myyntiin tulevan tuotteen ja saadakseen sen kauppojensa hyllyille. Vastaava teollisuudenalan keskiarvo on kuusi kuukautta.

Tämä nopea tuotekehittely näkyy siinä, että Zara tuo putiikkeihinsa vuosittain noin 10 000 uutta vaatedesignia asiakkaidensa iloksi.

Zara vaatteet Tukholma

Zaraa kiitetään lisäksi vaatteidensa korkeasta laadusta, mikä johtuu ainakin osittain siitä, että (toisin kuin monet muut kilpailijat), yhtiö ei ole siirtänyt tuotantoaan alhaisen kustannustason maihin.

Ketju toiminnasta on puuttunut viime vuosiin saakka mainnon täydellinen puuttuminen, omistajien käyttäessä tuottoja uusien myymälöiden avaamiseen mainostamisen sijasta.

Tämä mainonnan puuttuminen yhtiön strategiasta on täydellinen vastakohta Zaran suoriin kilpailijoihin – esimerkiksi Uniqlo ja United Colors of Benetton – verrattuna.

Zara panostaa toiminnassaan poikkeuksellisen merkittävästi asiakkaiden mieltymysten ja tarpeiden yksityiskohtaiseen selvittämiseen, ja nämä mielipiteet otetaan huomioon kaikessa firman toiminnassa – mukaanlukien design, tuotanto, jakelu, sekä myyntitilat.

Zara vaateliikkeet Tukholmassa – yhteystiedot

Zara Sturegallerian
Stureplan 4
11 435 Tukholma
www.zara.com

Zara Hamngatan
Hamngatan 8
11 146 Tukholma
www.zara.com

Zara Drottninggatan
Drottninggatan 68
11 121 Tukholma
www.zara.com

Zara Forum Nacka
Forumvägen 12
13 140 Nacka
www.zara.com

Zaran globaali, virallinen Facebook-sivusto on olemassa osoitteessa www.facebook.com/Zara.

Koska yhtiön mallistot vaihtuvat erittäin usein, Facebook-sivut ovat yksi parhaista tavoista pysyä kärryillä ketjun edustamasta nykymuodista.